joi, 8 martie 2012

Doar noi doua

O fi azi ziua femeii, insa eu o simt ca ziua mamei, si doar a ei. 
Asadar, la multi ani, mama mea.

Profit ca tu nu citesti (cel putin, inca) blogul meu si vreau sa-ti spun ca te iubesc foarte tare. Esti punctul meu de sprijin in Univers.
Pe an ce trece inteleg mai bine ce ai facut si ce faci pentru mine. Si recunosc, eu nu fac nici jumatate pentru copilul meu. Nu stiu de unde ai avut si mai ai inca atata putere, dar eu sigur nu o am. Si ce nu fac eu pentru copilul meu, faci tot tu.
Faci tu totul, pentru ca eu, copilul tau, sa am o viata frumoasa. Si o am, draga mea mama.
Nu stiu cum tu niciodata nu doresti nimic pentru tine, ci doresti toate pentru noi. Nu stiu cum, desi primesti infinit mai putin decat daruiesti, tu tot poti darui in continuare. Nu stiu cum tu aproape ca nu contezi pentru tine, ci tot ce conteaza suntem noi. Nu stiu cum, aseara, dupa ce Stefan ti-a adus cadoul cumparat de mine (dar tu nu stii asta) m-ai sunat sa-mi spui ce-ai primit si sa ma intrebi daca nu am eu nevoie de ceva din darul tau. Nu stiu cum tu niciodata nu esti obosita, indiferent de ora la care noi dorim ceva si indiferent de ce dorim.

Draga mea mama … draga mea mama… nimic din ce sunt eu azi nu as fi fost fara tine. Iti datorez totul: fericirea mea, linistea mea, jobul meu, casa mea … clipele mele de liniste… totul. Dar asta nu o cunoastem bine decat noi doua, desi tu nu vrei sa recunosti ca e asa, iar eu nu vreau sa o spun cu voce tare.

Stiu ca binele meu este fericirea ta, asa ca macar ma bucur sa te stiu fericita.


2 comentarii:

  1. Cat de frumos ai scris...
    Sa ne traiasca mamele, iar noi sa putem fi macar 50% din ele!
    Imbratisari calde :)

    RăspundețiȘtergere